Huolto

Hyvän tuotevalikoimamme ohella huollamme myös urheiluvälineitä, jotta saisit niistä parhaan hyödyn ja ominaisuudet käyttöösi. Lisäksi säännöllinen huolto pidentää välineiden käyttöikää.

Suksiuuni voitelun pohjaksi
Suksien voiteluun saat lisää kestävyyttä ja käyttömukavuutta suksiuunikäsittelyllä. Uudelle sukselle tehtynä uunitus voi vastata jopa 20 käsityönä tehtyä parafiinikäsittelyä. Sukset käsitellään pohjavoiteella – parafiinilla – ja sitten ”haudutetaan” miedossa, 57 asteen lämmössä noin 12 tuntia. Uunikäsittely auttaa avaamaan suksen pohjahuokoset ja imeyttämään parafiinin pohjaan tehokkaammin.

Suksiuunikäsittelyjä teemme kysynnän mukaan, uuniin mahtuu useampikin suksipari kerralla.

Lisätietoja suksiuunikäsittelystä

Tennis-, squash- ja sulkapallomailat
Uusien verkkopallomailojen tehdasjännitteet vaihtelevat ja jokaisella saattaa olla oman pelitavan mukainen mieltymys tiettyyn jännekireyteen tai materiaaliin. Ajan mittaan jännitekireys voi löystyä, jolloin jännitekireyden säätäminen on paikallaan. Jänteitä voidaan myös rikkoutuessaan vaihtaa, jos mailan runko on ehjä ja sinulle pelituntumaltaan mieleinen.

Luistinten teroitus
Teroitus on luistimen tärkein huoltotoimenpide. Se tuo mukavuutta, luisteluominaisuuksia ja turvallisuutta jokaiselle käyttäjälle. Jokaisella on yksilöllinen tapa luistella, siksi teroitusuran syvyydellä on merkitystä, koska se vaikuttaa terän puremiseen jäähän sekä sen liukuominaisuuksiin.