Sesonki

  

  Jalkine- ja suksivalikoima parhaimmillaan!

 

Hyvä jalkine on kaiken a ja o! Urheilulinnan asiantuntevalla ja ystävällisellä palvelulla räätälöidään jokaiselle käyttäjälle oikeanlainen jalkine, Tarvitset sitten vedenpitävää, kevyempää, tuetumpaa tai vaikkapa vaimennetumpaa kenkää, niin valikoimastamme löytyy varmasti sopivat jalkineet.

Päämerkkimme ovat Icebug, Hoka Oneone, Skechers, Mizuno, Salomon ja Adidas. Lisäksi paljon muitakin merkkejä vapaa-aikaan, kävelyyn, juoksuun, vaellukseen, työkengäksi, sisäpeleihin, jumppaan, pyöräilyyn, golffiin, uintiin, jalkapalloon ymsymsyms.

Hyllyissämme myös pohjallisia ja kengänhoitoaineita eri tarpeisiin.

 

Urheilulinnassa on kaupungin laajin valikoima suksia, sauvoja, voiteita sekä monoja. Asiantuntevuutta löytyy ja myyjämme lupaavatkin takuun esimerkiksi karvasuksen valintaa varten, jotta saat kaiken irti suksista. Oikein valittu karvapohjasuksi ei töki, mutta saat pidon yleensä pelkällä painon siirrolla.

Monoja löytyy laidasta laitaan sekä SNS ja NNN puolelle. Sauvoja löytyy edullisesta sauvasta täyshiilikuitusauvaan.

Voiteet ovat kehittyneet huomattavasti ja kokoajan mennään enemmän nestemäisiin voiteisiin. Esimerkiksi Vauhdin voidevalikoimalla saat helposti tehtyä jo lähes kisatason voitelua.

Lasketteluun löytyy suksia, lumilautoja, kypäriä, monoja, sukkia, laseja, selkäpanssaria ynnä muuta!

Suksienhuolto on tärkeää! Meiltä löytyy kaupungin ainoa suksiuuni ja sen avulla saatkin pitkäaikaisen luiston suksiisi. Myös laskettelusuksien ja lautojen hionnat ja voitelut onnistuu!

  Lajikohtaisia tuotteita lähes jokaiseen lajiin!

 

Urheilulinnasta löydät välineitä ja vaatteita usealle eri liikkujalle, harrastajalle tai kilpaurheilijalle.

Jalkapallo, salibandy ja muut mailapelit ovat suuressa osassa Urheilulinnan valikoimaa. Tuotteet ovat kampanjahinnoin ja paljon löytyy myös prosenttialein. Jalkapalloon löydät kenkiä jokaiselle eri alustalle niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin hintakategorialtaan edullisimmasta myös hintavampiin kenkiin. Lisäksi laaja valikoima maalivahdin varusteita, säärisuojia, jalkapalloja ja pientä tilpehööriä. Myös salibandyssä tuotteita on laajasti mailasta veskarin varusteisiin.

Pesäpalloon löytyy räpylää, palloa ja mailaa. Sulkapalloon ja tennikseen löytyy mailaa ja palloa aloittelijasta aktiivipelaajaan. Lisäksi hyllyssämme on laukkua, grippiä ja muuta pikkusälää näihin lajeihin. Pingis ja frisbeegolf kuuluvat myös valikoimaamme. Frisbeegolfkiekot on valinnut myyjämme, kuka harrastaa itse aktiivisesti lajia.

Pyöräilyyn löytyy tarvikkeita ja vaatetusta. Rullaluistimia löytyy lapsille, naisille ja miehille aloittelevasta aktiiviharrastajaan. Uintipuoli on myös kasvanut ja valikoimasta löytyy uikkaria lapsesta vaariin. Lisäksi uimalaseja, -lakkeja, -sukkaa ja -kenkää sekä -leluja ja kellukkeita. Vesijuoksuun ja snorklaukseen löytyy välinettä laidasta laitaan.

Myös jumppapuoli on kasvanut. Paljon kaikenlaisia jumppatuotteita, joita ei välttämättä muualta löydy. Jumppavaatetta ja -jalkinetta löytyy paljon naisille ja miehille. Myös paljon väljempi mitotteisempaa mallia valikoimassa.

Loput golfvälineet, -mailat ja -vaatteet on nyt puoleen hintaan! Jäljellä vielä paljon valikoimaa!