Sesonki

  

  Jalkine- ja pyörävalikoima parhaimmillaan!

 

Hyvä jalkine on kaiken a ja o! Urheilulinnan asiantuntevalla ja ystävällisellä palvelulla räätälöidään jokaiselle käyttäjälle oikeanlainen jalkine, Tarvitset sitten vedenpitävää, kevyempää, tuetumpaa tai vaikkapa vaimennetumpaa kenkää, niin valikoimastamme löytyy varmasti sopivat jalkineet.

Päämerkkimme ovat Icebug, Hoka Oneone, Skechers, Mizuno, Salomon ja Adidas. Lisäksi paljon muitakin merkkejä vapaa-aikaan, kävelyyn, juoksuun, vaellukseen, työkengäksi, sisäpeleihin, jumppaan, pyöräilyyn, golffiin, uintiin, jalkapalloon ymsymsyms.

Hyllyissämme myös pohjallisia ja kengänhoitoaineita eri tarpeisiin.

 

Urheilulinnasta löydät pyöriä laidasta laitaan alkaen potkupyöristä mennen sähköpyöriin.

Lasten pyöriä löytyy kaikenkokoisille peruspyörästä maastureihin, niin tytöille kuin pojillekin. Nuorille suosituimpana mallina on Madison Rage -maastopyörä, josta löytyy useampaa eri kokoluokkaa.

Aikuisille ja varttuneemmille on matalarunkoista kaupunkipyörää, maastopyörää, hybridejä ja sähköpyöriä.

Merkkeinämme toimivat mm. Madison, Felt, Kross, Orbea, Rockmachine. Kannattaakin käydä tutustumassa myös www.huntteri.fi -sivuun. Sieltä löytyy maahantuojamme sivut, joista näkee pyörien tiedot, kuvat ja suositushinnat. Hyllyssämme ei kaikkia malleja ole, mutta pystymme myös tilaamaan malleja maahantuojan varastolta (toimitusaika usein 3 arkipäivää). 

Teemme pyöriin myös kampanjahintoja!

  Lajikohtaisia tuotteita lähes jokaiseen lajiin!

 

Urheilulinnasta löydät välineitä ja vaatteita usealle eri liikkujalle, harrastajalle tai kilpaurheilijalle.

Jalkapallo, salibandy ja muut mailapelit ovat suuressa osassa Urheilulinnan valikoimaa. Tuotteet ovat kampanjahinnoin ja paljon löytyy myös prosenttialein. Jalkapalloon löydät kenkiä jokaiselle eri alustalle niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin hintakategorialtaan edullisimmasta myös hintavampiin kenkiin. Lisäksi laaja valikoima maalivahdin varusteita, säärisuojia, jalkapalloja ja pientä tilpehööriä. Myös salibandyssä tuotteita on laajasti mailasta veskarin varusteisiin.

Pesäpalloon löytyy räpylää, palloa ja mailaa. Sulkapalloon ja tennikseen löytyy mailaa ja palloa aloittelijasta aktiivipelaajaan. Lisäksi hyllyssämme on laukkua, grippiä ja muuta pikkusälää näihin lajeihin. Pingis, padel ja frisbeegolf kuuluvat myös valikoimaamme. Frisbeegolfkiekot on valinnut myyjämme, kuka harrastaa itse aktiivisesti lajia.

Palloiluun löytyy mm. koripalloja, amerikkalaisia jalkapalloja, rantalentopalloja.

Pyöräilyyn löytyy tarvikkeita ja vaatetusta. Rullaluistimia löytyy lapsille, naisille ja miehille aloittelevasta aktiiviharrastajaan. Uintipuoli on myös kasvanut ja valikoimasta löytyy uikkaria lapsesta vaariin. Lisäksi uimalaseja, -lakkeja, -sukkaa ja -kenkää sekä -leluja ja kellukkeita. Vesijuoksuun ja snorklaukseen löytyy välinettä laidasta laitaan.

Myös jumppapuoli on kasvanut. Paljon kaikenlaisia jumppatuotteita, joita ei välttämättä muualta löydy. Jumppavaatetta ja -jalkinetta löytyy paljon naisille ja miehille. Myös paljon väljempi mitotteisempaa mallia valikoimassa.

Golfiin löytyy bägejä, kärryjä, hanskoja, palloja ja pikku sälää kuten sadesuojaa, pallo-onkea, sateenvarjoja yms.!