Välineet

Sport´in Urheilulinna on välinepuolella keskittynyt suosituimpiin kuntoilu- ja urheilulajeihin. Myymälästämme löydät hyvän valikoiman varusteita ja apuvälineitä niin harrastukseen kuin aktiivisempaankin urheiluun. Esimerkiksi golfvälineet, rullaluistimet, polkupyörät ja pesäpallo -välineet löydät Urheilulinnasta. Jos et löydä sopivaa niin kysy - me etsimme puolestasi.

 • PYÖRÄILY

   

  Sport´in Urheilulinna on monipuolinen ja asiantunteva pyöräkauppa. Valikoimistamme löytyy Madison- ja Felt- mallistoista runsaasti vaihtoehtoja lasten ensipyörästä nuorten ja aikuisten yleispyöriin sekä aktiivipolkijalle maantielle ja maastoon. Mikä parasta, pyörät lähtevät kaupasta polkijalle hyvällä hinta-laatusuhteella. Pyörien lisäksi Urheilulinnassa on monipuolinen valikoima pyöräilyasuja, kypäröitä, käsineitä, lukkoja ja muita tarvikkeita.

   


  MADISON – SUOMALAINEN PYÖRÄ SUOMALAISILLE


  Madison on Suomessa suunniteltu ja valmistettu polkupyörämerkki. Laadukas, kestävä ja turvallinen mallisto sopii suomalaisiin olosuhteisiin. Madison-rungoille myönnetään 12 vuoden takuu ja pyörän laatu varmistetaan Urheilulinnassa, missä teemme pyörälle vielä viimeisen käyttöönottotarkastuksen.

  Madison-mallistosta löytyy sopiva pyörä jokaiselle suomalaiselle. Perheen pienimmät löytävät omansa KidFit-konseptin mukaisesta lasten mallistosta, joka on suunniteltu lasten mitat ja tarpeet huomioiden. Usein kovaan käyttöön joutuvien nuortenpyörien kestävyys on omaa luokkaansa. Aina ajan hermolla olevaan Madison-mallistoon kuuluvat myös iloiset ja takuulla tyylikkäät Onni-pyörät. Perinteistä polkupyörää arvostaville on tarjolla kaunislinjainen Classic-mallisto. Monikäyttöisten City-pyörien mallistosta löytyy runsaasti erilaisia väri-, koko- ja varusteluvaihtoehtoja.
   

  Oiva aloitus. Ajoharjoittelu on helppo aloittaa KIDI-potkupyörällä. Näihin menopeleihin perheen pienimmät ihastuvat oitis! Potkupyörän avulla lapsi oppii leikiten hallitsemaan tasapainoaan ja ohjaamista ja siirtyminen poljettavaan pyörään saattaakin onnistua ilman apupyöriä!

   

  ”Mummopyörä” moneen menoon. Madison Ilona on naisten hyvin varusteltu matalarunkopyörä, 3 vaihdetta, jalkajarru + käsijarru. Mukava ja käytännöllinen vaikkapa kylä- ja ostosreissulle!

   

  Madison pyörämalliston löydät täältä:

  http://www.madison.fi

   

  FELT – MISSIONA MAAILMAN PARAS PYÖRÄ
   


  Felt-pyörät edustavat saksalais-amerikkalaista innovatiivista suunnittelua ja laadukasta tekniikkaa. Tavoitteena on ollut omaa missiota noudattaen rakentaa pyörät "puhtaalta pöydältä - muita kuuntelematta".

  Mallistosta löytyy pyöriä niin sunnuntaiajeluun kuin aktiivipyöräilijälle maantielle tai maastoon. Urheilulinnassa on Felt-mallistosta edustettuna erityisesti hybridi- ja maastopyörät. Muitakin malleja, esimerkiksi sähköavusteisia pyöriä, saa tilauksesta.

   

  Hybridipyörä on monipuolinen hittipyörä

  Hybridipyörä on käytännöllinen fillari lähes mihin tahansa käyttöön. Sileät, mutta vahvat renkaat ovat omiaan niin kaupungissa kuin maantiellä ja vaihteiden välitykset riittävät niin työmatkoihin kuin vaativaan kuntoiluun.


  Hybridipyörä herkkuväreissä. Matte Aqua –sävyinen, sporttinen QX65 hybridipyörässä on maantiepyörän rullaavuus ja maastopyörän mukavuus. Soveltuu erinomaisesti työmatkapyöräilyyn ja leppoisaan lenkkeilyyn niin asfaltti- kuin sorateille. Ajonautinnon kruunaavat kevyt ja jämäkkä alumiinirunko, varmatoiminen Shimano vaihteisto ja hyvin rullaavat renkaat.

   

  Felt-pyörävalikoiman löydät täältä

  http://huntteri.fi/kategoria/374/felt

  Felt-katalogin 2017 löydät täältä:

  http://fliphtml5.com/vqyb/zmoq

    Takaisin